Clear History

Paperilla HBO:n Clear History näyttää erinomaiselta. Larry David näyttelee pääosaa, on yksi käsikirjoittajista, mukana uskomaton joukko lahjakkaita näyttelijöitä. Kivan Adventurelandin ja ihan mukiinmenevän Superbadin tehnyt Greg Mottola ohjaajana. Lopputulos on kuitenkin keskinkertainen.

Clear History vaikuttaa improvisoidulta, huonoimmalla mahdollisella tavalla. Ikään kuin kohtaukset olisi kirjoitettu löyhinä aihioina, joita näyttelijät täydentävät. Valitettavasti täydentäminen on jäänyt puolitiehen, eivätkä kohtaukset oikein johda mihinkään. Kaikilla on selvästi hirvittävän hauskaa, mutta hauskuus ei juuri koskaan välity katsojalle. Vitsit, jotka ovat selvästi käsikirjoitettuja ovat todella heikkoja ja vaikuttavat Seinfeldin käyttämättä jääneiltä George Costanza -sivujuonilta.

Koska näyttelijät kuitenkin tekevät työnsä hyvin viihtyy elokuvan parissa hyvin. Osa nautinnosta tulee myös siitä, kun päivittelee (itsekseen ja ääneen) miksi elokuva on niin kehno, vaikka sen pitäisi olla mahtava. Voi myös arvuutella milloin Larry David on astellut kameran eteen vain niissä vaatteissa, mitkä sattui kotonaan vetämään niskaansa.

Kategoria(t): Bad Films Happen to Good Actors, Elokuva-arvostelut Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s