Keski-ikäisten miesten suoritusvaikeudet

Kauko Röyhkä julkaisi tovi sitten uuden albumin. Olen yrittänyt kirjoittaa arvostelua Etelän pedosta jo pitkään, mutten kykene kuuntelemaan sitä uudestaan. Ensimmäinen kerta oli niin vaivaannuttava, etten halua elää sitä myötähäpeää uudelleen. Olen vertaillut albumia mielessäni juoppoon, joka jakelee seksivinkkejä ratikassa, mutta se on ehkä liioittelua.

Morrissey julkaisi heinäkuussa uuden albumin. Se on saanut runsaasti ylistäviä arvioita ja jopa ysin NME:ssä. Hänen elämäkertansa on mahtailevaa höpöhöpöä, jonka heitin nurkkaan ensimmäisen 40 sivun jälkeen. Ehkä Antti Nylénin suomennos menee sitten aikanaan paremmin alas. Morrisseyn uusi levy on lisää sitä samaa. Pari hyvää kappaletta ja joitain kivoja sanoituksia, mutta ei mitään ihmeellistä.

Morrissey ja Röyhkä ovat molemmat sellaisessa pisteessä urallaan, etten tiedä mitä heidän pitäisi tehdä, jotta jaksaisin kiinnostua heidän tekemisistään. He ovat molemmat ajautuneet nurkkaan, josta käsin he voivat julkaista vain samalla tavalla epätyydyttäviä levyjä, joita ostan silkasta tottumuksesta ja velvollisuudentunnosta.

Röyhkä ja Morrissey ovat molemmat keski-ikäistyneet sillä pahimmalla mahdollisella tavalla. Uudet julkaisut ovat puolivillaisia yrityksiä murtautua uudelle alueelle, mutta lopputulos on kuitenkin vain lisää sitä kahden puolen/kolmen tähden platkua, jota kuultiin edelliselläkin levyllä. Röyhkän uutta levyä on kehuttu irtiotoksi, mutta irtiotto mistä? Se vain todistaa, että hänen kyseenalainen käsityksensä seksikkyydestä ei enää rajoitu kirjoihin, vaan saastuttaa hänen musiikkinsakin.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s